Přihlášení

Přihlaste se ke službě Servus.cz přes Facebook. Je to bezpečný, rychlý a snadný způsob, jak můžete službu využívat bez nutnosti vytváření nových uživatelských jmen a hesel. Navíc uvidíte recenze Vašich přátel z Facebooku!



Přihlásit pomocí Facebooku


Proč se musím přihlásit přes Facebook?

Je to jednoduché. Nechceme, aby Servus.cz obsahoval v diskuzi anonymní příspěvky. Podle facebookového profilu si každý snadno udělá obrázek o tom, jak relevantní recenze je, a zdali se jedná o účelově zřízený účet bez historie s anonymní fotkou nebo o skutečného uživatele.

Které údaje budu sdílet?

Servus.cz získá přístup k veřejnému profilu a emailu uživatele. Mimo tyto základní veřejné informace získá také přístup k seznamu Vašich přátel, kteří se již ke službě přihlásili. Tento seznam slouží pouze k tomu, abychom Vám mohli ukázat jejich recenze.

Nechci sdílet seznam mých přátel. Jde to?

Ano. Při autorizaci aplikace Servus.cz jednoduše vyberete, které údaje povolujete ke sdílení.

Nechci, aby moji přátelé z Facebooku viděli moje recenze.

Na Servus.cz zveřejňujete recenze, které ostatním pomáhají k lepší orientaci v nákupu na internetu. Tyto recenze může vidět každý uživatel aplikace, tedy i Vaši přátelé. Pokud nechcete, aby recenzi viděli, nesmíte ji napsat.

Používám na nákupy více mailů. Vadí to?

Nevadí. Je však nutné každý mail znovu autorizovat (a přiřadit k němu Váš účet na Facebooku). Tím spojíte všechny Vaše nákupy pod jeden facebookový účet a můžete tak pohodlně spravovat všechny recenze z více zdrojů.


© 2016 Servus.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace